Страницы

среда, 30 января 2019 г.

Близько сотні дітей отримали безкоштовне зимове взуття від благодійної організації CERI

Близько 100 вихованців двох санаторних закладів Херсонщини отримали новеньке зимове взуття в рамках благодійної акції, яку цього понеділка, 28 січня, провели волонтери Церкви Різдва Христова та Херсонського благодійного фонду «Мій дім».
Варто зазначити, що окрім взуття діти також отримали теплі шкарпетки, шарфи, шапочки, а також Нові Завіти та сувеніри. Проведення акції стало можливим завдяки служінню Міжнародної благодійної організації CERI, яка вже близько 10 років допомагає одягом та взуттям малозабезпеченим дітям у різних країнах. 
Акцію було проведено в Новокаховському протитуберкульозному санаторії «Джерельце» та Новомаячанському дитячому психоневрологічному санаторій «Надія». В цих закладах проходять лікування та профілактику чимало вихованців інтернатів та дитячих будинків, а також діти різних соціальних верств населення.
Діти дуже щиро вітали гостей, уважно слухали Біблійний урок, раділи подарункам і навіть самі співали та розповідали вірші нашим волонтерам. Від імені Церкви Різдва Христова щиро дякуємо усім благодійникам та волонтерам, завдяки яким ці діточки отримали таку необхідну та суттєву допомогу! Нехай благословить вас Бог!











Комментариев нет: