Страницы

вторник, 5 марта 2019 г.

Нам 26 років!

Вже за кілька днів Церква Різдва Христова святкуватиме свій День народження. 7 березня нам виконується 26 років! Ця дата – гарна можливість подякувати Богу за всі чудові роки сповнені милістю, благодаттю та силою Святого Духа. Бог дарував нам привілей та можливість проповідувати та служити тисячам людей, як у нашому херсонському краї так і по всій Україні.
День народження церкви – це наше спільне свято. Тож привітаймо один одного та побажаємо нашій церкві рости, міцнішати та завжди бути успішною в праці та служінні на Божій ниві.
Також хочемо висловити слова подяки усім тим, хто стояв у витоків церкви, щиро та вірно служив Богу, робив свій духовний та матеріальний внесок у її розбудову. Особливо вітаємо нашого старшого пастора  Сергія Федоровича Вознюка, який 7 березня також відзначатиме 26-річчям пасторського служіння!
З нагоди нашого свята, запрошуємо усіх відвідати урочисті богослужіння, які відбудуться на цьому тижні. В четвер о 18:00 год. вечора, а також в неділю о 10:00 год. ранку. 
Анонсуємо, що святкове недільне богослужіння пройде за участю єпископа, заступника національного єпископа Церкви Божої України Павла Голуба, а також хору та групи прославлення. Ласкаво просимо до Церкви Різдва Христова! 

Комментариев нет: