Страницы

пятница, 17 февраля 2017 г.

АВДІЇВКА! Війна... Руйнування... Біль... Втрата рідних...

Цей перелік можна продовжувати до нескінченності. Та все одно важко передати словами біль та страждання всіх тих людей, в домівки яких нахабним чином знову увірвалась війна!
Що в цих обставинах мусить робити церква? Церква, яка в усьому прагне брати приклад з Христа та Його любові до кожної людини, не може і не буде залишатись осторонь від потреб нужденних! На сьогоднішній день в Авдіївці припинились обстріли, але зберігається напружена гуманітарна та соціальна ситуація. Зважаючи на це, Церква Різдва Христова знову оголошує про проведення благодійного марафону зі збору фінансів, продуктів харчування, одягу та взуття для постраждалих в Авдіївці.
Запрошуємо вас до особистої участі в потребі нужденних! Наш благодійний марафон триває до 28 лютого. Свої пожертви, продукти та речі ви можете приносити за адресою: м. Нова Каховка, пр.. Перемоги, 2а, Церква Різдва Христова. З усіх питань ви можете звертатись за телефоном церкви: (05549) 5-38-94 або писати нам у Фейсбук. Чи звернутись на електронну адресу: bocchurch93@gmail.com
Також ви можете пожертвувати свої фінанси через банківський переказ за вказаними реквізитами:

РГХВЄ Церква Різдва Христова ЄДРПОУ 21280469 Р/р 26005052203400 МФО 352479 Призначення платежу: добровільні пожертвування на підтримку постраждалих в Авдіївці

Давайте в ім'я Господа Ісуса Христа відкриємо наші серця і станемо учасниками цієї важливої справи милосердя. Нехай Бог благословить кожного з вас!

Комментариев нет: