Страницы

пятница, 17 июня 2016 г.

Конференція «Від мінусів до плюсів», Рига (Латвія)

З 3 по 5 червня 2016 року Церква Божа Латвії, за участю євангеліста світового рівня Натана Морріса, проводила у Ризі четверту конференцію «Від мінусів до плюсів».
Минулого року кілька служителів Церкви Різдва Христова, на чолі з пастором і єпископом Сергієм Вознюком, вже брали участь у цій конференцій. Переживши на ній великі благословення, ставши свідками та учасниками Божих див, вони потім натхненно ділились пережитими благословеннями зі своєю церквою. Та вже цього року Бог приготував для Церкви Різдва Христова ще більші благословення. На запрошення та за цілковитої спонсорської підтримки братства Церкви Божої Латвії, делегація з 19 служителів, співаків та співробітників церкви змогла стати безпосередніми учасниками помазаної конференції в Латвії.
Наша делегація з Нової Каховки, а також Апостолового була дуже гостинно зустрінута організаторами конференції. Організатори подбали про те, аби усі ми могли сидіти на перших місцях багатотисячної конференції та на власні очі бачити те, як Бог робить неймовірні справи в житті різних людей.
Перший день конференції розпочався семінаром для лідерів церков та служінь, де євангеліст Натан Морріс ділився дерзновенним словом про важливість помазання для прориву як в особистому житті так і в служінні. Вже на цьому семінарі Бог благословив наших служителів не лише через слово, але й молитву євангеліста Натана.






Офіційним початком конференції стало вечірнє богослужіння, яке проходило в ризькому виставковому центрі Кипсала. Кілька тисяч християн з Латвії та інших країн зібрались на одному місці, аби завзято та дерзновенно славити Бога, шукати Його слави і сили.






В першій половині дня суботи, пройшло служіння для чоловіків, на якому до братів звертався екс-національний єпископ Латвії Яніс Озолінкевич та пастор латвійської церкви Агріс Гінко. В своїх проповідях брати акцентували увагу на важливості за будь яких обставин залишатись вірними Богу та в жодному разі не йти на компроміси. Разом з чоловічою співочою групою, присутні брати в простоті та особливій атмосфері хвали і поклоніння славили Бога.

Друге служіння і, здається, ще більше відчуття Божої присутності та слави. Перед молитвою євангеліст Натан проповідує про важливість бути на лозі, Якою є Христос, триматись Його усіма силами і тоді ми зможемо бачити Божу славу, бути учасниками Господніх справ.









В останній, заключний день конференції пройшло два служіння – перше це спільне служіння церков та Вечеря Господня, а на друге – заключне служіння за участю євангеліста Натана Моріса. Обидва служіння розпочинала група прославлення Церкви Різдва Христова, спів якої приємно вразив багатьох учасників конференції. Та найголовніше не це, а те, що під час служіння групи Дух Святий продовжував потужно діяти і наповнювати серця багатьох і багатьох людей. Навіть були свідчення, що в цей час Господь давав  зцілення від хвороб.






Варто зазначити, що усі служіння за участю євангеліста Натана Моріса тривали більше чотирьох годин. Та незважаючи на це зовсім не відчувалась втома, адже в цей час Бог промовляв через Свого помазаника потужне слово, являв явні діла зцілення багатьох людей від серйозних хвороб, казав пророче слово, звільняв від залежностей, виганяв з одержимих людей злих духів, наповнював народ Своєю силою.

Не зважаючи на те, що Натан Моріс є засновником відомого служіння «Shake The Nations», євангелістом з світовим ім’ям, який проповідував мільйонам людей в сотнях країн світу, через якого Бог зцілював тисячі людей, він залишається скромною людиною і постійно наголошує на тому, що зцілення та визволення може дати тільки один суверенний Господь! І як неодноразово наголошував Натан Моріс, час Божої слави і Божого вогню не минув! Господь творить великі дива не лише в Африці та Південній Америці, але й тут в Європі! 
Дякуємо Господу та віддаємо Йому усю належну славу за можливість бути учасниками цих славних богослужінь, насолоджуватись Його явною присутністю, бачити Силу Святого Духа, розпалюватись Його вогнем. Вся честь і поклоніння всемогутньому Богу, Який творить дива і в ХХІ сторіччі.
Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: