Страницы

четверг, 30 июня 2016 г.

Дитяче свято в Церкві Різдва Христова

В понеділок, 27 червня, в вихідний день присвячений Дню конституції України, на території Церкви Різдва Христова пройшло велике безкоштовне свято для дітей.
В черговий раз організатором свята для дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених родин, а також просто всіх охочих дітей виступив Дитячий благодійний фонд «Подаруй радість».
На веселому та гамірному святі діти брали участь в різноманітних розвагах - стрибали на батуті, змагатись в спортивних естафетах, отримували фігурки з надувних кульок, робити собі веселий боді-арт, гарні зачіски та проходили майстер-клас з виготовлення поробок. На завершення свята всі присутні пригощались безкоштовним морозивом від благодійного фонду.
Слід зазначити, що вже цієї суботи, 2 липня, волонтери місії проведуть ще два безкоштовних свята. На цей раз місцем проведення обрано Таврійськ (м-н. Східний, біля церкви «Отчий дім» та магазину «Повний кошик» о 10.00 год. ранку) та селище Червоний Перекоп (площа біля контори сільради о 17.00 год.). На свято запрошуються усі охочі.
Для довідки:
Місія «Подаруй радість» - це благодійний проект, мета якого вплинути на долі дітей які проживають в селі, подарувати їм справжнє свято і явити Божу любов і турботу.
Побачивши цю проблему, команда волонтерів Церкви Різдва Христова, на чолі з натхненником і керівником Благодійного фонду «Подаруй радість» Тетяною Інглет, починаючи з 2013 року стали проводити дитячі свята в селах Херсонщини. В 2015 році місія «Подаруй радість» провела вісім повноцінних свят в таких населених пунктах Херсонщини, як Нова Каховка, Нова Маячка, Іванівка, Першотравневе, Новодмитрівка Друга, Нововасилівка, Новосеменівка і Новорайськ.







Комментариев нет: