Страницы

суббота, 9 января 2016 г.

Центральне різдвяне богослужіння

7-го січня християни України відзначають одне з найвеличніших свят - Різдво Ісуса Христа. Цю велику, доленосну для всього людства подію по-особливому полюбляє і вміє відзначати Церква Різдва Христова!
Урочисте різдвяне служіння, участь в якому брали група прославлення, центральний і дитячий хор, Недільна школа, співаки та служителі церкви, було наповнено атмосферою радості та вдячності Господу за Його народження. Під час центральної проповіді, пастор церкви Сергій Вознюк поділився словом, в якому закликав присутніх,  щоб в святкуванні Різдва центром уваги завжди залишався Ісус Христос - головна особистість свята, Який був, є і незабаром гряде знову!  Також радісно на серці, що під час заклику до покаяння дві душі присвятили своє життя Господу, пізнавши в цей день справжню радість Різдва! Чудо збувається – Христос народився! Славімо Його!
«Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його, і кликнуть ім'я Йому: Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічности, Князь миру». (Iс.9:5)








Більше фото дивіться на нашій сторінці в Фейсбук.

Комментариев нет: