Страницы

понедельник, 25 января 2016 г.

15-річчя пасторського служіння

В неділю, 23 січня, на центральному богослужінні, Церква Різдва Христова вітала свого пастора Сергія Федоровича Вознюка з 15-річчям служіння в позиції старшого пастора.
Можна сміливо сказати, що все своє життя Сергій Федорович присвятив служінню Богу. Він був одним з тих, хто стояв у витоків народження Церкви Різдва Христова. Був одним з її перших служителів, а у січні  2001 року був обраний церквою на служіння старшого пастора. Весь цей час Сергій Федорович разом з дружиною Діною Петрівною та дітьми вірно трудились для Господа та Його церкви. За ці роки Церква Різдва Христова значно зросла, зміцніла, розпочала чимало нових служінь, реалізувала велику кількість євангелізаційних та благодійних проектів і стала духовним центром не лише Нової Каховки, але й усього Півдня України! Віддаючи за це всю славу та подяку Господу, не можемо не подякувати Йому за нашого пастора та усіх служителів церкви, які були Господніми інструментами для отримання цих благословень.

Сергію Федоровичу, з нагоди 15-річчя вашого служіння старшим пастором, прийміть від усієї Церкви Різдва Христова сердечні слова визнання та подяки. Знаємо, що ваш труд не марний в очах Господа! Нехай Він дасть вам нових сил та ще більшого натхнення в служінні церкві, проповіді Євангелія, справі душепопечіння та благодійності. Нехай рясні Божі благословення завжди перебуватимуть на всій вашій родині. Молимось, любимо, цінуємо, благословляємо!

Комментариев нет: