Страницы

среда, 20 января 2016 г.

Допомогти ближньому

Минулої п’ятниці, 15 січня, в Церкві Різдва Христова пройшла благодійна акція спрямована на підтримку багатодітних та малозабезпечених родин, внутрішньо переміщених осіб з зони АТО, інвалідів та дітей-інвалідів. Усього в результаті акції було роздано близько 225 наборів рису та 250 солодких подарунків для дітей.
Слід зазначити, що окрім подарунків, на дітей також очікувала святкова різдвяна програма, яку підготували волонтери дитячої благодійної організації «Подаруй радість», що створена при Церкві Різдва Христова.
Участь у благодійному заході взяв єпископ Сергій Вознюк, співробітники та служителі церкви, мер Нової Каховки Володимир Коваленко, заступник начальника УПСЗН Олексій Левицький та працівники соц. служб міста.
Як розповів пастор церкви Сергій Вознюк, це вже не перша благодійна акція, проведена Церквою Різдва Христова. Упродовж останнього місяця було реалізовано цілий ряд благодійних проектів, спрямованих на дітей та людей з найбільш вразливих верств населення: «Наша церква, за підтримки Міжнародної місії «Євразія», БФ «Духовне Відродження», діаспори міста Чикаго та окремих спонсорів, готувала продуктові набори для внутрішньо переміщених осіб, українських військових, малозабезпечених родин та інших. Наші волонтери привозили подарунки та гуманітарну допомогу до кількох інтернатів та сиротинців Херсонщини. Вже незабаром ми плануємо провести ще одну акцію з видачі гуманітарної допомоги одягу та взуття. Загалом останнім часом на гуманітарний відділ церкви лягає все більше навантаження, але з Божою допомогою та при підтримці людей доброї волі ми намагаємось простягнути руку допомоги до якомога більшої кількості нужденних».
На завершення слід зазначити, що акція пройшла у співпраці з такими соціальними службами міста, як: Управління праці та соцзахисту населення (О.М. Стоянчук), Служби у справах дітей (О.М. Поповиченко), Центру соцслужб для дітей сім’ї та молоді (Н.М. Галинська) та громадської організації інвалідів «Вікторія».














Дивіться більше фото на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: