Страницы

понедельник, 18 мая 2015 г.

Конференція Управління церков Південного регіону ЦБУ

Суботнім днем, 16 травня, в Церкві Різдва Христова відбулась конференція Управління церков Південного регіону Союзу «Церква Божа України». Головним спікером конференції, на запрошення єпископа Сергія Федоровича Вознюка, погодився бути відомий пастор-благовісник, пророк Божий Василь Миколайович Величко (місто Луцьк).


Розпочалась конференція спільною хвалою та поклонінням Господу, в атмосферу яких допомогла увійти група прославлення Церкви Різдва Христова. А вже після короткої проповіді пастора Церкви Воскресіння Христова Олексія Володимировича Малишева (місто Каховка), учасники конференції – брати та сестри з різник куточків Півдня України, звершили важливу Заповідь Ісуса Христа, ставши учасниками Вечері Господньої.



Не менш благодатною частиною служіння була й проповідь брата Василя Величко, який поділився дерзновенним та повчальним словом на тему «Царство небесне». Його проповідь торкнулася багатьох сердець і стала великим благословенням для кожного слухача. Та попереду всіх очікувало ще більше Господніх благословень, коли після проповіді було звершено декілька полум’яних молитов у силі Духа Святого. Під час них Господь оздоровлював серця та явним чином промовляв до деяких людей. Божа присутність була відчутною настільки, що ніхто не хотів поспішати на обід, який за розкладом вже мав розпочинатись.


Після спільного обіду розпочались ділові зустрічі. Своє спілкування мали пастори церков, керівники молоді та викладачі дитячих Недільних шкіл. В цей час інші учасники конференції, які не приймали участь в засіданнях, зібрались в великому залі церкви. Там вони мали гарний час для спілкування, ділились свідоцтвами, молились, служили Господу та один одному своїми талантами.




Офіційна частина конференції закінчилась оголошенням двох важливих рішень, які були прийняті на засіданні пасторів помісних церков регіону. Так, спільним рішенням служителів, відповідальною за жіноче служіння в Південному регіоні ЦБУ була обрана диякониса Церкви Різдва Христова Галина Олександрівна Собко. Ще одне важливе рішення – це відновлення служіння благовістя, відповідальним за яке було поставлено диякона Мирослав Вадимович Тофіло.


Після звершення останньої молитви, всі присутні мали трохи часу для теплого спілкування за горнятком кави з печивом. Дякуючи Богу за рясні благословення, отримані в цей день, задоволені учасники конференції роз’їхались до своїх поселень, несучи отриману благодать в свої церкви.

1 комментарий:

Василич комментирует...

Слава Господу нашому і Спасителю Ісусу Христу за велику кількість благословень, що ми отримали під час цієї конференції. Щиро дякуючі Богу, можу сказати лише одне - то було справді насичене Божим словом джерело для багатьох присутніх, бо втомили спрагу свою, напилися живої води, були натхнені на подальше життя як з Христом, так і во Христі та й заради Христа, Якому слава навіки вічні, амінь!
Як на мене, ми набагато більше втрачаємо, коли ігноруємо Божий призов до спілкування одне з одним, коли нехтуємо наставництвом, втішенням, викриттям чи докорою, бо це все по-справжньому дарує нам життя, напрям до Божого престолу, до Його присотньості серед зібраних заради Сина Його Ісуса Христа.
Дякувати Богу!