Страницы

вторник, 12 мая 2015 г.

Недільне служіння за участю гостей із церкви "Спасіння"

10 травня 2015 року Господь подарував нашій Церкві чудовий подарунок зі столиці: нас навідали гості із Церкви "Спасіння" міста Вишневе, де старшим  пастором служить давній друг і брат нашого пастора - благословенний та талановитий служитель Пилип Савочка.
 На запрошення пастора та єпископа Сергія Вознюка, до нас прибули пастор прославління Анна Поночевна та солістка групи Любов Дорошенко. Сестри послужили нам в ім'я Господнє благословенним співом і свідоцтвами, порадувавши усіх присутніх в залі людей своїми чудовими голосами, особистом прикладом спонукаючи народ до хвали та поклоніння Богові.
Наприкінці служіння сестра Анна поділилася словом, засвідкувавши про своє навернення до Господа та про силу євангелізації. Як спів так і слово торкалися присутніх, Дух Божих наповнював серця та душі Своєю благодаттю, що ніхто не міг залишитися байдужим до почутого, переживаючи реальне та ніжне торкання Святого Духа.
Зібрання закінчилося спільними молитвами подяки Ісусу Христу, а на заклик до покаяння відгукнулась одна молода дівчина прийнявши рішення служити Господу своїм життям і серцем. Народ із церкви розходився з відчуттям радості та великого задоволення, бо Господь був сьогодні з нами і тому молитва благодаті була доречною  та реальною: "Благодать Господа нашого Ісуса Христа, і любов Бога й Отця, і причастя Святого Духа нехай буде зо всіма вами! Амінь." (2 до Коринтян 13:13)


 

 





Комментариев нет: