Страницы

понедельник, 11 ноября 2019 г.

День молитви за сиріт

Щорічно, у другу неділю листопада, християни усього світу об’єднуються в молитві за сиріт. За доброю традицією до цього Дня молитви приєднується і Церква Різдва Христова, адже саме діти-сироти та діти з кризових родин були і залишаються у фокусі соціального служіння нашої церкви.
Саме тому, наше богослужіння в цей день було особливим та тематичним. Проповідь пастора церкви Валерія Іллічова була покликана привернути увага до проблеми сирітства та наголосити на ролі церкви у служінні сиротам.
Також участь у цьому богослужінні брали гості. Це, зокрема, співробітники Благодійної місії АГАПЕ, які розповідали про своє служіння та ділились досвідом роботи, та фахівець з соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Новокаховської міської ради Юлія Загурська, яка презентувала можливості та перспективи створення патронатних родин.
Кульмінаційним моментом богослужіння стала сама молитва,  в якій служителі та церква просили у Бога захисту, благословення та щасливих родин для усіх дітей-сиріт, а також Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх у своїх сім'ях.
Після завершення богослужіння усі охочі могли взяти участь у молитовному проекті місії «Агапе», суть якого полягає у тому, що одна людина бере відповідальність молитися за конкретну дитини з інтернату.








Комментариев нет: