Страницы

пятница, 1 ноября 2019 г.

Відійшов у Вічність екс-континентальний єпископ Церкви Божої Євразії Дітер Кноспе

Учора ввечері, 31 жовтня, відійшов у Вічність екс-континентальний єпископ Церкви Божої Євразії Дітер Кноспе (Dieter Knospe).
Останні дні свого життя він провів в оточені родини у своєму будинку в місті Урбах, що у Німеччині. Дітер Кноспе був пастором помісної церкви у Німеччині, а з 1976 р. по 1996 р. ніс служіння Національного єпископа Церкви Божої Німеччини. Згодом був висвячений на служіння континентального єпископа Церкви Божої Євразії, яким залишався до виходу на пенсію у 2010 році. Але і після цього, до останніх днів свого життя, не припиняв служити та підтримувати національні об’єднання Церкви Божої Європи.
Єпископ Дітер Кноспе мав велике батьківське серце та палку посвяту Господу. Саме він був одним із тих людей, через кого Господь спонукав розпочинати Церкву Різдва Христова та взагалі весь Союз Церква Божа України. Він висвячував та благословляв перших пасторів Володимира Вознюка, Сергія Вознюк та інших служителів нашої церкви 7 березня 1993 року. Після того він ще неодноразово приїздив до Нової Каховки. Завдяки його підтримці було збудовано храм Церкви Різдва Христова.
Дітер Кноспе залишив незабутній відбиток в багатьох серцях та завжди був гідним прикладом для наслідування. Важко переоцінити його внесок в розбудову Церкви Божої та поширення Благої звістки як для українського народу, так і багатьох інших народів Центральної та Східної Європи.
Сьогодні ми немало сумуємо з приводу того, що єпископ Дітер залишив нас… Та водночас серце безмежно радіє, що його душа нарешті зустрілась зі своїм Господом та Творцем, Якого він так любив та очікував!










Комментариев нет: