Страницы

суббота, 5 октября 2019 г.

Особливий День подяки в Церкві Різдва Христова

Минулої неділі, 29 вересня, в Церкві Різдва Христова пройшло особливе богослужіння. Ми святкували День подяки, відомий ще як свято Жнив. В серці будь-якого християнина завжди є привід дякувати Богу, але це особливий день, коли вся церква має змогу разом прославляти свого Творця, згадуючи усі Його ласки та милості.
Дуже символічно, що це  богослужіння також було присвячено подяці пастору Сергію Вознюку та його родині за багаторічне та посвячене служіння Церкві Різдва Христова. Після 26 благословенних років праці по розбудові церкви, одним з засновників якої був саме Сергій Федорович, він передав служіння своєму помічнику, а тепер старшому пастору Церкви Різдва Христова Валерію Євгеновичу Іллічову.
Від імені Церкви Різдва Христова висловлюємо щирі слова подяки пастору Сергію та його родині за віддане та сумлінне служіння в ім’я Ісуса Христа. Щиро любимо та благословляємо! А також молимось,щоб Бог благословив родину нашого нового пастора та в особливій мірі помазав Святим Духом для мудрого та успішного служіння!















Комментариев нет: