Страницы

четверг, 31 октября 2019 г.

День Біблії

Трохи раніше ми вже згадували, що 20 жовтня в нашому храмі проходив День Біблії, який зібрав разом християн різних церков і конфесій. Його організатором як і раніше виступила Асоціація християнських церков Таврійського краю.
Зі словами привітання до присутніх в цей вечір звертались євангеліст церкви Християн віри євангельської Андрій Грицюта, пастор Лютеранської церкви Валерій Верба, архімандрит Української православної церкви о. Іларіон (Воскобойніков), пастор церкви Євангельських християн баптистів Микола Павлунь, координатор Асоціації «Гедеонові брати» на Півдні України Олександр Гребенюк, пастор Церкви Різдва Христова Валерій Іллічов, пастор церкви ЄХБ «Любов є» Євген Бондаренко та єпископ Херсонської області УЦХВЄ Олександр Бабійчук.
На захід також завітав міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко. Користуючись нагодою, він вручив Подяку міського голови екс-єпископу та пастору Церкви Різдва Христова Сергію Вознюку за багаторічну плідну працю з реалізації у Новій Каховці заходів з духовно-морального виховання дітей та молоді, збереження сімейних цінностей, налагодження міжконфесійного діалогу, вагому доброчинну та просвітницьку роботу.
Спільне богослужіння християн Нової Каховки пройшло в дуже теплій та родинній атмосфері. Таким чином святкування Дня Біблії ще раз продемонструвало те, що незважаючи на різноманіття церков, християни єдині в прагненні служити та прославляти свого Творця.
Варто додати, що по завершенню Дня Біблії усі охочі мали можливість долучитись до Всеукраїнського проекту з переписування Біблії. Більш детально про цю акцію ви можете прочитати в інтернет-виданні «НоваКаховка Онлайн».


















Комментариев нет: