Страницы

воскресенье, 11 ноября 2018 г.

Другий день перебування пастора з Великобританії Джона Фізерстона в Новій Каховці

Як ми вже розповідали раніше, в Церкві Різдва Христова побував пастор з Великобританії Джон Фізерстон. Метою його візиту було бажання познайомитись з соціальним та дитячим служінням нашої церкви, а також налагоджувати тісне українсько-британське співробітництво в місіонерській та благодійній роботі.
На другий день свого перебування на Херсонщині, пастор Джон мав можливість разом з єпископом Сергієм Вознюком, пастором Валерієм Іллічовим та волонтерами Дитячої місії «Подаруй радість» взяти участь в проведенні святкової євангелізаційної програми для вихованців Новокаховського протитуберкульозного санаторію «Джерельце». Діти цього закладу з великим захопленням зустріли наших волонтерів, уважно слухали біблійний урок з Євангельскою постановкою, брали активну участь в програмі, щиро раділи солодким подарункам.
Після проведення програми у протитуберкульозному санаторії, команда волонтерів разом з пастором Джоном завітала до нині пустуючої будівлі Дитячого будинку та реабілітаційного центру «Орлятко», який колись належав Церкві Різдва Христова, але свого часу був «м’яко кажучи» повернутий до державних структур. Але сьогодні міська влада знову готова розглядати питання про виділення цієї будівлі в користування громадським організаціям, церквам та благодійним фондам, які спільно могли б надавати тут широкий профіль соціальних послуг гуманітарного, благодійного та реабілітаційного напрямку малозахищеним верствам населення. Шукаючи волю Божу в цьому питанні, разом з пастором Джоном на тому місці було звершено спільну молитву.
Дякуємо пастору Джону Фізерстону за візит та щире бажання і готовність займатись справами милосердя в Україні, допомагати та нести Євангеліє дітям-сиротам та дітям з родин СЖО. Нехай допоможе нам в цьому Господь!









Комментариев нет: