Страницы

воскресенье, 11 ноября 2018 г.

Візит пастора з Великобританії Джона Фізерстона на Херсонщину


З кількаденним візитом в Церкві Різдва Христова побував пастор з Великобританії Джон Фізерстон. До України він прилетів для того, щоб познайомитись з соціальним та дитячим служінням нашої церкви, а також для розширення українсько-британського співробітництва в місіонерській та благодійній роботі.
В перший день свого перебування на Херсонщині, 7 листопада, Джон Фізерстон разом з єпископом Південного регіону ЦБУ Сергієм Вознюком, пастором церкви Валерієм Іллічовим та волонтерами Благодійної дитячої місії «Подаруй радість» відвідав Дитячий психо-неврологічний санаторій «Надія» у с. Нова Мачка, а також Навчально-реабілітаційну школу-інтернат у м. Таврійськ. В обох закладах волонтери місії провели для дітей святкову програму з Біблійним уроком, іграми та майстер-класами, а також подарували кожній дитині смачні і корисні банани та мандарини.
Побувавши в цих дитячих закладах, пастор Джон висловив слова щирого захоплення служінням волонтерів Церкви Різдва Христова та місії «Подаруй радість». Він також висловив бажання знову повернутись до Нової Каховки, але цього разу вже з великою командою волонтерів з Великобританії. Тож дякуємо Богу за цю плідну зустріч та чудову можливість разом християнами з різних країн служити нужденним дітям нашого краю.












Комментариев нет: