Страницы

вторник, 26 декабря 2017 г.

Різдвяне свято для дітей

Напередодні Різдва, 23 грудня, в Церкві Різдва Христова було дуже гамірно та людно! І все тому, що в цей день у нас проходило благодійне різдвяне дитяче свято для дітей. Учасниками свята були вихованці Дитячої недільної школи, а також їх запрошені друзі. Усього на свято зібралось близько 200 дітей та їх батьків.
Перша частина різдвяної програми складалась з щирого та талановитого виступу учнів Недільної школи. Діти співали різдвяні пісні, розповідали вірші про новонародженого Христа, грали у постановках та показували свої таланти у веселих конкурсах. Друга частина свята була підготовлена Благодійною місією «Подаруй радість». Волонтери місії підготували та показали дітям різдвяну постановку «Фіксики та Різдво», в якій в доступній для малечі формі розповідалась історія Різдва.
На завершення свята усі діти отримали дитячі Біблії та подарунки, придбані за кошти зібрані церквою та окремими спонсорами. Дякуємо Богу за чудове свято, а також усім нашим спонсорам і волонтерам, які долучились до проведення цієї великої євангелізації.
















Комментариев нет: