Страницы

понедельник, 18 декабря 2017 г.

Перший молитовний сніданок Херсонщини за участю губернатора

Чудова і добра традиція народилась в ці дні на Херсонщині. Сьогодні, 18 грудня, за ініціативою голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва в Херсонському обласному художньому музеї відбувся перший Молитовний сніданок. До участі в цьому доброму починанні було запрошено і єпископа Південного регіону Церкви Божої України, пастора Церкви Різдва Христова Сергія Вознюка та його заступника пастора Олексія Малишева.
Під час молитовного сніданку представники різних конфесії, а також влади, громадськості, відомі волонтери, військовослужбовців, журналісти та підприємці разом молилися до Бога, дякуючи за всі благословення та звертаючись до Нього з проханням про мир, спокій та благополуччя для України. Цікаво, що можливість очолити молитву мали не лише представники церков, а й усі запрошені гості.
Помолившись Богу за херсонський край, губернатор Андрій Гордєєв висловив усім присутнім слова подяки за підтримку ініціативи проведення молитовного сніданку та висловив сподівання, що подібні зустрічі стануть регулярними і традиційними.
















Комментариев нет: