Страницы

воскресенье, 5 марта 2017 г.

Обласний мотиваційний форум R500 «Реформація та суспільство»

Цієї суботи, 4 березня, представники Церкви Різдва Христова, на чолі з єпископом Сергієм Вознюком, а також заступником національного єпископа ЦБУ Павлом Голубом, взяли участь в обласному мотиваційному форумі R500 «Реформація та суспільство». Форум, присвячений відзначенню 500-річчя Реформації, проходив в Херсоні в Церкві Християн (об’єднання ЄХБ).
Серед поважних гостей та спікерів форуму народний депутат Верховної Ради Павло Унгурян, губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв, а також єпископи, пастори та лідери протестантських церков Херсонщини.
Програма форуму складалась з презентацій проектів від оргкомітетів, доповіді про суть та наслідки Реформації, а також панельної дискусії, до якої також було запрошено єпископа Південного регіону ЦБУ Сергія Вознюка.
Метою форуму було розглянути актуальність Реформації в наш час, а також обговорити шляхи трансформації сучасного суспільства через впровадження в усі його сфери біблійних цінностей, які є фундаментом духовності та процвітання будь-якої нації.
Нагадаємо, що у 2017 році Україна відзначає 500-річчя Реформації. Президент України підтримав ініціативу Всеукраїнської Ради церков і підписав Указ «Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації» з метою визнання вагомого внеску протестантських церков і релігійних організацій в розвиток релігійної, культурної і соціальної сфери України, вияву поваги до їхньої ролі в українській історії та становленні незалежної держави.







Комментариев нет: