Страницы

вторник, 7 марта 2017 г.

Нам 24 роки!

Рівно 24 роки назад, 7 березня 1993 року, на великому євангелізаційному богослужінні було оголошено про відкриття першої Церкви Божої в Україні, якою стала Церква Різдва Христова. Також в цей день єпископами Церкви Божої Німеччини на пасторське служіння було рукопокладено двох пасторів – Вознюка Володимира Ананійовича та Вознюка Сергія Федоровича, який і сьогодні вірно та посвячено служить старшим пастором Церкви Різдва Христова.
Тож в цей знаковий день вітаємо з нашим спільним святом усіх братів та сестер, друзів, співробітників, служителів, а також особливо вітаємо нашого пастора Вознюка Сергія Федоровича з 24-річчям пасторського служіння! Служіння Богу – це не лише вибір, це великий привілей, який Бог дає як окремим людям, так і цілим церквам!
Позаду 24 чудових роки, упродовж яких Господь рясно благословляв Свою церкву, давав чимало можливостей для активної проповіді Євангелія та служіння нужденним людям, постійно виливав на Свій народ Святого Духа та творив чимало чудес. Звісно за ці роки траплялись і сумні події, але завжди Бог давав сили подолати будь-які складні обставини та негаразди. Озираючись назад, хочеться знову й знову величати Святе Господнє Ім’я і дякувати Йому за всі нескінченні щедроти! Віримо, що Бог і надалі не залишить Свою церкву, дарує можливість бути учасником Його багатьох великих справ.

Комментариев нет: