Страницы

среда, 28 декабря 2016 г.

Благодійна акція «Подарунок до Різдва» триває

Щорічна благодійна акція «Подарунок до Різдва» виходить на фінішну пряму. Сьогодні, 28 грудня, співробітники та волонтери церкви зібрали першу партію різдвяних подарунків, а це 400 подарункових наборів.
Нагадаємо, що ці подарунки отримають діти-сироти, діти переселенців з зони АТО, вихованців інтернатів Нової Каховки, Таврійська, Нової Маячки, каховського Дитячого будинку “Радість”, а також учні Недільних шкіл церков Південного регіону.
Дякуємо усім друзям та партнерам, які відкрили своє серце для дітей і вже підтримали цю акцію своїми фінансами! Однак варто зазначити, що благодійний марафон триває і ми запрошуємо усіх людей доброї волі долучатись до збору коштів на подарунки для якомога більшої кількості нужденних дітей.
З усіх питань звертайтесь за телефонами: (095) 823-1300 (Наталя Валеріївна, секретар) або (916) 225-1530 (Сергій Федорович Вознюк, єпископ) або пишіть нам особисте повідомлення в Фейсбуку.
Давайте разом подаруємо дітям яскраве і незабутнє Різдво і як сказано в Писанні: «Душа, яка благословляє, насичена буде, а хто поїть інших, напоєний буде і він». (Біблія, книга Приповістей 11:25)





Комментариев нет: