Страницы

среда, 19 октября 2016 г.

Пасторська конференція. День третій

В слов’янській церкві «Добрая весть» пройшов ще один день Національної пасторської конференції Церкви Божої України. Це був вельми насичений день з двома богослужіннями та круглим столом з народним депутатом України Павлом Унгуряну.
Ранкове богослужіння відзначилось проведенням кількох презентаційних блоків, в яких пастори з різних регіонів України ділились успішним досвідом проведення різноманітних соціальних та євангелізаційних проектів.
Ввечері учасники конференції мали помазане богослужіння з гарячим поклонінням та сильним словом проповіді єпископа Церкви Божої Росії Павла Абашина. Мабуть варто відзначити, що незважаючи на те, що Павло Абашин є єпископом Росії, він завжди був і залишається великим другом України та союзу ЦБУ. Його вечірня проповідь була благословенням та підтримкою для багатьох слухачів.
- Бачу ваш подвиг віри і дякую за те, що ви не зважаючи ні на що все витримали і вистояли. Не знаю як далі розвиватимуться події в наших країнах, але нам усім слід завжди триматись Ісуса Христа, - звернувся до пасторів Павло Абашин в кінці своєї проповіді.







Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: