Страницы

вторник, 11 октября 2016 г.

Розпочалась пасторська конференція ЦБУ «Реформація на суспільний вимір»

Сьогодні, 11 жовтня, в місті Слов’янськ (Донецька область) стартувала щорічна пасторська конференція Союзу Церква Божа України. Цьогорічна тема конференції: «Реформація на суспільний вимір», яка присвячена 500-річчю реформації, а також тому, як сучасні церкви можуть реформувати українське суспільство і проповідувати Євангеліє. Участь в конференції також беруть пастори та служителі Південного регіону ЦБУ.
Спікерами першого вечора конференції стали континентальний єпископ Церкви Божої Том Россон, який в своєму слові казав про засадничі цінності Церкви Божої, та національний єпископ Церкви Божої України Олексій Демидович. Звертаючись до присутніх, Олексій Олексійович підкреслив, що лише у церкви сьогодні є те, що потрібно нашій нації: «Бог бажає, щоб ми змінили ментальність нашої нації. Прийшов час більш активно виходити за стіни своїх церков та нести Євангеліє в освіту, на наші робочі місця та в усі сфери нашого суспільства».
Також в цей вечір були представлені поважні гості конференції, серед яких пастор з США Мітч Мелоні, єпископ Руді Шепік та його супруга Фія, єпископ Церкви Божої Росії Павло Абашин та єпископ Церкви Божої Білорусі Сергій Комар.








Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: