Страницы

среда, 10 августа 2016 г.

Поїздка з гуманітарною місією в зону АТО

В четвер, 4 серпня, відбулася чергова поїздка служителів і співробітників Церкви Різдва Христова з гуманітарною місією на Схід України в зону АТО.
Гуманітарна допомога, зібрана Церквою Різдва Христова та окремими спонсорами, в першу чергу була доставлена в місто Маріуполь для вихованців Дитячого будинку «Республіка пілігрим», а також для місіонерського проекту «Фронт лайн» націленого на відкриття нових церков в прифронтовій зоні. До складу гуманітарної допомоги увійшов одяг, взуття, продуктові набори, а також кавуни та різні овочі.
Після відвідин Дитячого будинку волонтерська команда Церкви Різдва Христова, разом з капеланами Церкви Божої України Альбертом Хомяком і двадцятирічним капеланом Богданом Петлицьким вирушили відвідати українських військовослужбовців на лінії фронту. Нашій команді вдалося відвідати до десяти блок-постів. На кожному з них за солдатів здійснювалися молитви, передавалися Євангелія, продуктові набори та овочі.

Варто зазначити, що військовослужбовці дуже відкрито і гостинно зустрічали наших капеланів, пригощали чаєм, ділилися переживаннями і завжди дружно збиралися на молитву. Як сказав один з військовослужбовців, на війні немає невіруючих.
Побачену на фронті картину неможливо описати словами і навіть важко передати за допомогою об'єктива камери - зруйновані снарядами і пострілами будинки, розбиті дороги, покинуті села, згорілі автомобілі, мінні поля. І серед усього цього звичайні чоловіки і жінки, поставлені державою в будь-який момент відбити атаку на мирні українські селища.
У ці ж дні ще одна команда капеланів Церкви Різдва Христова відвідала блок-пости українських військовослужбовців в зоні АТО. Мета поїздки була аналогічною - проповідувати Євангеліє, молитися, підтримати солдатів словом і гуманітарною допомогою.
Дякуємо Церкві Різдва Христова і всім людям доброї волі, які мали бажання і можливість приєднається до даної благодійної акції. Закликаємо вас завжди бути готовими та відкритими на Божий заклик до всякого доброго діла. Разом ми зможемо зробити набагато більше!
Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: