Страницы

вторник, 12 июля 2016 г.

Табір "Royal Rangers" 2016

В понеділок, 11 липня, в Новій Каховці стартував тижневий тренувальний табір Royal Rangers. На тихому узбережжі Каховського водосховища, в приємному затінку соснового лісу ренджери з Нової Каховки та Каховки створили ціле наметове містечко зі своїми правилами та законами.
Сьогодні був перший день і перше вечірнє служіння, яке відвідали різні гості. Серед них і пастор Церкви Різдва Христова Сергій Вознюк, який звернувся до присутніх з вітальним словом та звершив молитву.
- Для нас, віруючих людей, дуже важливо, щоб підростаюче покоління було виховане правильно. І важливо, щоб ви не лише розуміли як правильно зав’язати вузол, як вижити в екстремальній ситуації та як допомогти людині, яка потрапила в лихо. Все це є одним з важливих напрямків служіння рейнджерів - виховати людей здатних вижити в найважчих життєвих обставинах. Але найголовніше, про що мені хотілося б сказати і про що ми молились з церквою, це те, щоб наступне за нами покоління було настільки міцним духовно, щоб ми могли не лише спертися на них, але й знати, що за нами йде сильне покоління, яке і є церквою! – зазначив Сергій Федорович.









Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: