Страницы

среда, 4 мая 2016 г.

Великодня міжконфесійна молитва в Новій Каховці

В День Христова Воскресіння, 1 травня, в Новій Каховці відбулась знакова для Нової Каховки подія. З нагоди свята Великодня на площі перед кінотеатром «Юність» пройшла урочиста міжконфесійна молитва. Ініціатором та організатором молитви, як і раніше, стала Асоціація християнських церков Таврійського краю, до складу якої входять протестантські, православні та католицькі громади нашого краю.
Участь в молитві взяли священнослужителі священнослужителі Церкви Різдва Христова, Свято-Андрієвського храму, Першої церкви християн віри Євангелської, церкви «Слово віри», Лютеранської церкви та інших.
З вітальним словом та молитвою до новокаховчан звернувся пресвітер Церкви Різдва Христова Валерії Іллічов: «Нашою Пасхою є Христос, не просто якісь звичаї або традиції. Саме коли ми розуміємо істинний сенс цих слів, що «Христос воскрес», і коли ми з вірою відповідаємо, «Воістину воскрес», тоді в нашому серці є жива віра і ми маємо спасіння. Цю просту істину важливо пам'ятати і розуміти в усі дні нашого життя. Це зовсім не легенда, Христос дійсно жив на цій землі, Він постраждав за наші гріхи, помер і воскрес заради нашого виправдання!».
Привітати новокаховчан з Великоднєм на міжконфесійну молитву завітав також міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко: «В світі є велика кількість різних свят і лише свято Христового Воскресіння є символом, а найголовніше надією кожної людини, що вона може прожити добре життя. Останніми роками ми відклали від себе багато персональної відповідальності за те якими ми є, за те, що відбувається навколо нас. Вже давно треба зрозуміти, що ми всі несемо спільну відповідальність за Україну. Кожен громадянин повинен піклуватись за ту землю, на якій народився, на якій живе. Тоді в нашій країні, в наших містах буде порядок і нормальне життя і тоді над нами буде особливе Боже благословення. Христос воскрес!»











Також дивіться фото на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: