Страницы

суббота, 7 февраля 2015 г.

Гуманітарна допомога для дітей-сиріт у Таврійському інтернаті

Група служителів Церкви Різдва Христова (Нова Каховка) у складі керівника благодійного відділу пресвітера Валерія Воїнського, відповідальної за гуманітарний відділ церкви дияконіси Лілії Журжі та диаконіс Галини Собко і Марини Ушакової, відвідали Таврійську школу-інтернат, куди вони привезли гуманітарну допомогу (одяг, взуття, засоби гігієни та інше), яку зібрали силами церкви та небайдужих волонтерів. 
Як завжди, працівники закладу зустріли служителів церкви дуже тепло та щиро. Треба зазначити, що вже близько 20-ти років Церква Різдва Христова тісно співпрацює з даним інтернатом, у якому проживає та навчається понад 220 дітей із яких 55 є круглими сиротами. Волонтери церкви не тільки везуть одяг, взуття, сладощі, дитячу духовну літературу і подарунки, а ще й постійно проводять біблійне навчання, уроки етики, організовують різні гуртки, навчаючи дітей любові та милосердю, яке до людей проявляє Ісус Христос.
Кожної неділі у часи зустрічей діти з відкритим серцем і радістю зустрічають волонтерів церкви, а працівники усіляко сприяють такому спілкуванню, бо є багато прикладів того, як діти змінюються та стають добрішими, слухняними, більш впевненими, дивлячись у майбутнє з вірою в Ісуса Христа, як Спасителя і Друга! Слава Богу, ми будемо продовжувати цю працю заради дітей в ім'я Господа!
"І хто прийме таку дитину одну в Моє Ймення, той приймає Мене." (Від Матвія 18:4)


 

Комментариев нет: