Страницы

среда, 11 февраля 2015 г.

Відвідання Дитячого сиротинця у селі Нова Маячка

11 лютого 2015 року Церква Різдва Христова у лиці своїх працівників навідала Дитячий сиротинець - інтернат у селі Нова Маячка. Побачивши гостей, діти зраділи можливості поспілкуватися з нашими сестрами і братами. Сестри дияконіси передали від імені церкви гуманітарну допомогу, яку зібрали наші волонтери та кожному вручили особливі подарунки.
Наприкінці спілкування, після проведення біблійного уроку, сестри щиро помолилися за кожну дитину, благословляючи їх іменем Господа Ісуса Христа. Не обійшлося і без солодких подарунків, чому діти були безмежно раді.
Схожі акції милосердя постійно проходять на базі Церкви Різдва Христова у тісній співпраці з Благодійним Фондом ДЦО "Орлятко" (директор Сергій Сірик). Ми бажаємо висловити особливу подяку директору Благодійного Фонду "Мій дім" Андрію Сомову за фінансову підтримку у придбанні солодких подарунків та засобів особистої гігієни. Бажаємо рясних Божих благословінь кожному, хто не байдужий до дитячих долей і бере активну участь у справах доброчинності та милосердя! Слава Господу!
"Чиста й непорочна побожність перед Богом і Отцем оця: зглянутися над сиротами та вдовицями в утисках їхніх, себе берегти чистим від світу." (Якова 1:27)






Комментариев нет: