Страницы

четверг, 25 декабря 2014 г.

Благодійний ярмарок у церкві

Цієї неділі, 21 грудня, в храмі Церкви Різдва Христова відбувся благодійний ярмарок, який організували юні вихованці Дитячої недільної школи. Таким чином діти долучились до щорічної благодійної акції «Подарунок на Різдво», яка проводиться церквою вже багато років поспіль. Про це пише видання НоваКаховка Online.

Ярмарок відбувався безпосередньо в церковному фойє, де на спеціально розставлених столах була представлена домашня випічка, вишивка та різноманітні доробки, зроблені дітьми та їх батьками. Окрім ярмарку, прихожан церкви чекав ще один приємний сюрприз. Того дня всі відвідувачі храму отримали в подарунок велике різдвяне імбирне печиво, яке було гарно запаковане в індивідуальні упаковки та містило папірці з побажаннями та уривками з Біблії.
Організатори ярмарку цілком задоволені отриманими результатами. Як розповіла директор Дитячої недільної школи церкви Наталія Махіня, всі отримані кошти будуть витрачені на придбання різдвяних подарунків дітям-сиротам, вихованцям інтернатів Нової Каховки, Каховки та Таврійська. Всього близько 200 подарункових наборів, до складу яких увійдуть іграшки, канцелярське приладдя, розвиваючі ігри, сувеніри та солодощі.

Комментариев нет: