Страницы

понедельник, 9 сентября 2019 г.

В Таврійській біблійній семінарії розпочався новий навчальний рік


В Таврійській біблійній семінарії розпочався новий навчальний рік за програмою «Бакалавр практичної теології». Перші заняття пройшли 6 та 7 вересня, а першим предметом, який викладала співробітник Міжнародного університету «Vision» Світлана Завгородня, став предмет «Принципи молитви».
Щиро бажаємо нашим студентам та викладачам благословень в новому навчальному році, а також запрошуємо до Таврійської біблійної семінарії нових абітурієнтів.
Варто зазначити, що навчальна програма розроблена і збалансована так, щоб дати студентам широкий спектр біблійних, богословських і практичних знань, які необхідні кожному лідеру і служителю церкви. Тривалість навчання 4 роки, заняття проводяться за модульною системою 1 раз на місяць, 9 місяців в рік. Навчання проводять досвідченні викладачі Міжнародного університету «Vision». По завершенню семінарії ви отримуєте диплом міжнародного зразка.
Вартість, умови навчання та інші питання, ви можете дізнатися в офісі Церкви Різдва Христового: тел.. +38 (05549) 5-38-94.



Комментариев нет: