Страницы

среда, 31 января 2018 г.

Різдвяна програма та подарунки дітям санаторію Джерельце

Кожного року, за доброю традицією, Церква Різдва Христова проводить благодійний марафон зі збору різдвяних подарунків для дітей з малозабезпечених верств населення, а також вихованців інтернатів та профільних санаторіїв. В рамках цієї акції вже близько двохсот дітей отримали смачні подарунки придбані на кошти прихожан церкви, а також окремих спонсорів. І хоча різдвяні свята вже минули, але волонтери церкви досі продовжують відвідувати діточок з святковою програмою та подарунками.
Так, 30 січня, команда наших волонтерів, на чолі з єпископом Сергієм Вознюком, завітала до Новокаховського протитуберкульозного санаторію "Джерельце". На даний момент в санаторію перебуває близько 40 дітей молодшого та середнього віку, які з неприхованим задоволенням раділи гостям та отриманим подарункам.
Варто зазначити, що через карантин не всі діти змогли побувати на святі, але подарунки, були вручені усім дітям санаторію. Від імені усіх діточок висловлюємо щиру подяку усім спонсорам та людям доброї волі, які долучились до акції «Подарунок до Різдва». Нехай Бог рясно благословить кожного з вас!






Комментариев нет: