Страницы

вторник, 17 октября 2017 г.

Міжнародний форум «Час професіоналів» зібрав молодих християн з різних куточків України

Як християнину почати сприймати свою роботу за можливість для служіння Христу і свідчення про Нього, обговорювали учасники Міжнародного форуму «Час професіоналів», який відбувся у Луцьку 14 жовтня на базі церкви «Нове життя». Основним організатором форуму виступила «Місія Євразія».
Учасниками форуму стало близько 500 молодих людей з різних куточків України, а також поважні гості з США та команда спікерів, серед яких відомі та успішні в своїй професії християни. Серед них, наприклад, народний депутат України Павло Унгурян, міжнародний директор «Місії Євразія», професор УКУ Михайло Черенков, громадський діяч, лобіст Юлія Солоха, лікар-анестезіолог Павло Сільковський, доцент кафедри соціальної медицини і організації охорони здоров’я ВНМУ ім.. М.І. Пирогова Руслана Харковенко та інші.
Розпочинаючи форум, міжнародний директор «Місія Євразія» Михайло Черенков звернувся до молоді і наголосив на тому, що місія Бога триває і ми можемо бути її частиною: «Мені дуже подобається проповідувати, але одними проповідями країну не змінити. Адже люди сьогодні не стільки хочуть знати про віру, скільки бачити цю віру в дії. І вони уважно дивляться на те, як ми як ми проживаємо нашу віру, як ми працюємо. У церкви сьогодні є невикористаний потенціал – це миряни. Не єпископи, не пресвітери, а миряни. Якщо ви навчаєтесь, або працюєте, то це може бути формою вашого служіння Богу».


За спонсорським сприянням організаторів, вперше участь у форумі взяла також команда молоді Церкви Різдва Христова. Ян Муха, який був одним з учасників форуму розповідає: «Приємно, що євангельська церква нашої країни не стоїть осторонь, як духовних, так і суспільних перетворень країни, спонукає молодих християн ставати сучасними реформаторами та авторитетними фахівцями своєї справи. Особисто у мене після цього форуму наново загострилось відчуття посвяти і оновилось бажання впливати на цей світ, нести світло Євангелія в своє оточення і прагнути бути християнином-професіоналом на своєму робочому місці. Також хотілося б, щоб учасниками таких форумів ставало все більше молодих християн і не лише окремих регіонів, але й усієї України. Адже ми знаємо, що 500 років тому саме протестантська етика праці стала причиною економічного процвітання Європи, вірю, що ці принципи здатні стати запорукою успіху і нашого суспільства. Дякую всім організаторам форуму, за чудовий захід та високий рівень організації


Комментариев нет: