Страницы

среда, 7 июня 2017 г.

Розпочалась підготовка до Місіонерської поїздки. Просимо підтримати!

В Церкві Різдва Христова розпочалась підготовка до молодіжної Місіонерської поїздки – 2017 в селище Калинівка та Зелений Під.
Для нашої команди, яка складається близько з 30 осіб, вже готуються списки найбільш нужденних малозабезпечених родин, самотніх та літніх людей, інвалідів. Упродовж тижня, з 23 по 28 липня, ми будемо абсолютно безкоштовно працювати в будинках цих людей: заготовлювати дрова на зиму, ремонтувати електрику, водопровід, діряві дахи, благословляти людей продуктами та багато іншого.
Також ми плануємо провести масштабне дитяче свято з батутами та сюрпризами для дітей. Щовечора влаштовувати кінотеатр проста неба та спілкуватися з людьми.
Та найголовніше, що ми будемо молитися за людей, дарувати їм слово Боже, розповідати про порятунок, який і ми самі отримали від Бога.
Друзі звертаємось до вас з проханням про фінансову підтримку. В цьому році нам необхідно придбати бензинову газонокосарку вартістю 240$ (дивіться фото), а також зібрати ще 400$ на продуктові набори та різний господарський інвентар для цієї поїздки.


Якщо ви маєте бажання і можливість нас підтримати, пишіть в особистих повідомленнях на Фейсбук молодіжному пастору Сергію Інглету. Підключайтеся з нами в цю роботу і Господь відплатить кожному з вас! Дякуємо, друзі!






Комментариев нет: