Страницы

пятница, 21 апреля 2017 г.

Чергове засідання Асоціації християнських церков Таврійського краю

Представники різних церков Нової Каховки обговорили можливості об’єднання зусиль в соціальній роботі з дітьми-сиротами та родинами у складних життєвих обставинах (СЖО), які проживають на території Таврійського об’єднання територіальних громад. Обговорення відбувалось в рамках засідання Асоціації християнських церков Таврійського краю, яке проходило вчора, 20 квітня, в Церкві Різдва Христова.
- На цій зустрічі священнослужителів мова йшла не про об’єднання церков, а лише про консолідацію зусиль в соціальній роботі, яка представлена в різних напрямках та перспективних проектах, серед яких створення патронатних родин, Центру роботи з сім’ями у СЖО, денного центру для дітей та інші, - розповів пресвітер Церкви Різдва Христова Валерій Іллічов.
Варто додати, що на даний момент Асоціація християнських церков Таврійського краю, в співпраці з міською владою та громадськими організаціями, веде підготовку до проведення в Новій Каховці конференції за участю Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби,  присвячена питанню підвищення якості соціальних послуг дітям-сиротам та сім’ям, що опинились у складних життєвих обставинах. Проведення конференції заплановано на середину травня.


Комментариев нет: