Страницы

среда, 22 марта 2017 г.

В Церкві Різдва Христова проводився тренінг з наставництва

17 і 18 березня команда херсонського Проекту Наставництва провела тренінг за Програмою підготовки Наставників для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в Церкві Різдва Христова. На тренінгу були присутні 10 осіб, серця яких загорілися цим видом допомоги дітям, - повідомляється на сайті БФ "Мій дім".

вторник, 7 марта 2017 г.

Нам 24 роки!

Рівно 24 роки назад, 7 березня 1993 року, на великому євангелізаційному богослужінні було оголошено про відкриття першої Церкви Божої в Україні, якою стала Церква Різдва Христова. Також в цей день єпископами Церкви Божої Німеччини на пасторське служіння було рукопокладено двох пасторів – Вознюка Володимира Ананійовича та Вознюка Сергія Федоровича, який і сьогодні вірно та посвячено служить старшим пастором Церкви Різдва Христова.

воскресенье, 5 марта 2017 г.

Екскурсія благодійним фондом "Мій дім"

Взявши участь в обласному форумі R500 «Реформація та суспільство», яка проходила в Херсоні 4 березня, невелика команда співробітників Церкви Різдва Христова, разом з єпископом Сергієм Вознюком та єпископом, заступником національного єпископа Церкви Божої України Павлом Голубом, завітали до херсонського Благодійного фонду «Мій дім».

Обласний мотиваційний форум R500 «Реформація та суспільство»

Цієї суботи, 4 березня, представники Церкви Різдва Христова, на чолі з єпископом Сергієм Вознюком, а також заступником національного єпископа ЦБУ Павлом Голубом, взяли участь в обласному мотиваційному форумі R500 «Реформація та суспільство». Форум, присвячений відзначенню 500-річчя Реформації, проходив в Херсоні в Церкві Християн (об’єднання ЄХБ).

Конференція церков Південного регіону

В суботу, 4 березня, в Церкві Різдва Христова відбулась конференція церков Південного регіону Союзу Церква Божа України. Темою конференції став уривок з книги пророка Ісаї: «Вготуйте Господу дорогу». Головним спікером став єпископ, заступник національного єпископа ЦБУ Павло Голуб.