Страницы

вторник, 31 января 2017 г.

Богослужіння в калинівській церкві «Єдність»

Після відвідання Церкви Воскресіння Христова в Каховці, єпископ Південного регіону Сергій Вознюк, разом з командою служителів та співробітників, взяв участь в богослужінні Церкви Божої «Єдність» села Калинівка.

Відвідування Церкви Воскресіння Христова в місті Каховка

В неділю, 29 січня, взявши участь в центральному богослужінні Церкви Різдва Христова, невелика команда служителів та співробітників, на чолі з єпископом Сергієм Вознюком, відвідала дві церкви Південного регіону.

суббота, 28 января 2017 г.

Конференція «Зцілюючи сім’ї, будуємо майбутнє»

27 січня в Херсоні відбулась конференція обласного рівня «Зцілюючи сім’ї, будуємо майбутнє», на якій було підписано Меморандум між владою, громадськістю, церквою та бізнесом про співпрацю у сфері розвитку соціальних послуг та благодійництва на території Херсонської області.

вторник, 24 января 2017 г.

Різдвяні подарунки отримали 70 вихованців Таврійського інтернату

Вручення різдвяних подарунків, зібраних в результаті благодійного марафону «Подарунок до Різдва», триває. На цей раз смачні подарунки від Церкви Різдва Христова отримало 70 вихованців Таврійської спец. школи-інтернату.

суббота, 21 января 2017 г.

Студенти ТБС вивчають новий предмет

Другий день тривають заняття в Таврійській біблійній семінарії, що діє на базі Церкви Різдва Христова. На цей раз студенти семінарії проходять навчання з предмету «Знання Божого голосу та Його волі». Викладає предмет викладач Міжнародного університету «Vision» з Рівненщини Сергій Качан.

Подарунки вихованцям протитуберкульозного санаторію Джерельце

Щороку Церква Різдва Христова проводить благодійний марафон зі збору різдвяних подарунків для дітей з нужденних верств населення, а також вихованців з інтернатів та профільних санаторіїв. Вже більше сотні дітей на ці різдвяні свята отримали смачні подарунки придбані на кошти прихожан церкви, а також окремих спонсорів.

среда, 18 января 2017 г.

понедельник, 16 января 2017 г.

вторник, 10 января 2017 г.

Вихованці Недільної школи отримали різдвяні подарунки

Незважаючи на люту зимову погоду, в неділю, 8 січня, різдвяне богослужіння Церкви Різдва Христова відвідало більше 60 дітей. Абсолютно усі діти, серед яких більшість є вихованцями Дитячої недільної школи, отримали смачні подарунки придбані в результаті щорічного благодійного марафону «Подарунок до Різдва». З щирими емоціями та неприхованою радістю діти приймали подарунки, які вдалося придбати за фінансової підтримки багатьох щедрих та небайдужих людей.

Продовжуємо святкувати Різдво

Чи полюбляє хтось свято Різдва більше аніж Церква Різдва Христова? Для нашої церкви це завжди особливе і тривале свято. Розпочавши святкувати День народження нашого Господа і Спасителя разом з усім світом 25 грудня, в неділю, 8 січня, в нашій церкві пройшло ще одне урочисте різдвяне богослужіння.