Страницы

среда, 28 декабря 2016 г.

вторник, 27 декабря 2016 г.

Асоціація церков провела різдвяний флешмоб в Новій Каховці

Україна та Світ святкують Різдво разом! Під таким гаслом в Новій Каховці, 25 грудня, Асоціація християнських церков Таврійського краю влаштувала три пісенні флешмоби з виконання різдвяних колядок в ТЦ «Оскар», супермаркеті «Торба» та на площі кінотеатру «Юність» біля головної ялинки міста. Учасниками флешмобу стало близько 70 новокаховчан з чотирьох протестантських церков Нової Каховки. Це, зокрема, хористи та прихожани Церкви Різдва Христова, Першої церкви християн віри євангельскої, Лютеранської церкви та Церкви адвентистів сьомого дня.

воскресенье, 4 декабря 2016 г.

В Іванівці рукопокладено нових служителів

В суботу, 03 грудня, в смт Іванівка відбулось непересічне та урочисте богослужіння, на якому були рукопокладені нові служителі Церкви Божої України. Так, в пресвітерський сан та на служіння пастора Церкви Божої Іванівки було рукопокладено брата Леоніда Мартинкевіча, а також в сан диякониси Церкви Божої с. Першотравневе рукопокладено сестру Діну Дерезу.

пятница, 2 декабря 2016 г.

Де здорова родина – там здорове суспільство

Минулого тижня, 29 листопада, в міськвиконкомі відбулась робоча зустріч міського голови Нової Каховки Володимира Коваленка та радника міського голови Юрія Кобцова з головою правління Херсонського обласного благодійного фонду «Мій дім» Юрієм Маринчаком та єпископом, пастором Церкви Різдва Христова Сергієм Вознюком. Зустріч була присвячена питанням соціальної роботи з найбільш незахищеними верствами населення, такими як діти-сироти, діти-інваліди та родини, які опинились в складних життєвих обставинах.