Страницы

понедельник, 29 февраля 2016 г.

Допомога Маріуполю

В Церкві Різдва Христова триває посилена підготовка до відправлення гуманітарного вантажу до міста Маріуполь для підтримки служіння капеланів, біженців, дітей сиріт та людей, які постраждали в результаті військових дій на сході України.

суббота, 27 февраля 2016 г.

пятница, 19 февраля 2016 г.

В церкві пройшов романтичний вечір подружніх пар

В неділю, 14 лютого 2016 року, в Церкві Різдва Христова пройшов чудовий і оригінальний вечір подружніх пар, за участю Інституту збереження родинних цінностей. Кожна сім'я із членів церкви запросила своїх знайомих чи друзів, для яких було підготовлено спеціальну цікаву євангельську програму за участю співаків, солістів, співочих груп, ведучих та спікерів.

среда, 17 февраля 2016 г.

В Церкві Різдва Христова пройшло служіння «Старі пісні про Головне»

В неділю, 14 лютого, в Церкві Різдва Христова пройшло дуже цікаве і особливе служіння, під назвою «Старі пісні про Головне». А Головне – це, звісно, наш Господь Ісус Христос та Його жертва за гріхи людей.

вторник, 9 февраля 2016 г.

Біблії для євангелізаціних проектів

На початку лютого Церква Різдва Христова отримала від Асоціації «Духовне Відродження» близько 1500 примірників духовної літератури для євангелізаційних служінь та місіонерських поїздок. 

Свято для дітей у санаторії "Джерельце"

Минулої суботи, 6 лютого, малеча Новокаховського дитячого протитуберкульозного санаторію «Джерельце» зустрічала гостей з Церкви Різдва Христова. А саме волонтерів Дитячої благодійної місії «Подаруй радість», які приїхали до санаторію зі своєю різдвяною програмою та смачними подарунками.

вторник, 2 февраля 2016 г.

Молодіжна конференція «Вірний усупереч»

З 29 по 30 січня в церкві «Свобода» міста Апостолове, що на Дніпропетровщині, проходила молодіжна конференція «Вірний усупереч». Головні спікери конференції – єпископи Церкви Божої Латвії Яніс та Агріс Озолінкевичі. Участь у конференції також взяла молодь з Церкви Різдва Христова та кількох церков Південного регіону у кількості 40 осіб.