Страницы

понедельник, 25 января 2016 г.

Що хто посіє, те й жатиме!

"Що хто посіє, те й жатиме", - каже апостол Павло в посланні до Галатів. Аби в простій та доступній формі показати як діє ця Божа істина, молодь Церкви Різдва Христова зробила невеликий відеоролик. Подивіться, друзі, не пошкодуєте!

15-річчя пасторського служіння

В неділю, 23 січня, на центральному богослужінні, Церква Різдва Христова вітала свого пастора Сергія Федоровича Вознюка з 15-річчям служіння в позиції старшого пастора.

среда, 20 января 2016 г.

Допомогти ближньому

Минулої п’ятниці, 15 січня, в Церкві Різдва Христова пройшла благодійна акція спрямована на підтримку багатодітних та малозабезпечених родин, внутрішньо переміщених осіб з зони АТО, інвалідів та дітей-інвалідів. Усього в результаті акції було роздано близько 225 наборів рису та 250 солодких подарунків для дітей.

понедельник, 11 января 2016 г.

Вручення продуктових наборів людям похилого віку

Вчора, 10 січня 2016 року, на центральному богослужінні Церкви Різдва Христова було підбито підсумки соціальної акції направленої на підтримку людей особливо похилого віку, а також тих старих, які опинились за межею бідності чи лишились самотніми.

суббота, 9 января 2016 г.

Різдвяне свято в каховському Дитячому будинку "Радість"

9 січня волонтери Дитячої місії «Подаруй радість», що створена при Церкві Різдва Христова, відвідали каховський дитячий будинок «Радість» з євангельською різдвяною програмою.

Різдвяна вечеря 2016

Ввечері, 7 січня, в Церкві Різдва Христова пройшла різдвяна вечеря. Славне народження нашого Господа Ісуса Христа зібрало в теплому родинному колі багатьох вірних разом з їх рідними та друзями, а також братів та сестер з каховської Церкви Воскресіння Христова.

Відео-новини за 2015 рік

Пропонуємо вашій увазі відео-новини Церкви Різдва Христова за 2015 рік! У них наші юні та чарівні ведучі розкажуть вам про найголовніші і найзнаменніші події, які відбувалися в нашій церкві в минулому році.


Центральне різдвяне богослужіння

7-го січня християни України відзначають одне з найвеличніших свят - Різдво Ісуса Христа. Цю велику, доленосну для всього людства подію по-особливому полюбляє і вміє відзначати Церква Різдва Христова!

понедельник, 4 января 2016 г.