Страницы

вторник, 27 октября 2015 г.

Що новокаховчани думають про Церкву Різдва Христова?

Що звичайні новокаховчани знають та думають про Церкву Різдва Христова? Аби відповісти на це питання кілька наших волонтерів вийшли на вулиці міста та поспілкувались з містянами.

вторник, 20 октября 2015 г.

В Каховці святкували День Біблії

18 жовтня 2015 року в місті Каховка в будинку культури «Меліоратор» відбулась міжцерковна зустріч присвячена святкуванню Дня Біблії. Участь в святкуванні взяли також священнослужителі та Група прославлення Церкви Різдва Христова.

понедельник, 19 октября 2015 г.

Вечеря Господня

Цієї неділі, 18 жовтня, в Церкві Різдва Христова відбулось благословенне служіння, центром якого було Хлібопреломлення – Вечеря Господня, яка нагадує християнам про смерть і страждання Ісуса Христа, а також про Його воскресіння та дар Спасіння, який Господь пропонує кожній людині.

понедельник, 12 октября 2015 г.

Унікальне служіння рукопокладення пресвітерів в Церкві Різдва Христова

В неділю, 11 жовтня, в Церкві Різдва Христова відбулась урочиста та знакова подія – на пресвітерське служіння були рукопокладені троє дияконів церкви. Це – лідер групи прославлення церкви Роман Малишев, лідер молоді Сергій Інглет та в.о. пастора Церкви Божої «Світло Надії» Сергій Кундіус.

суббота, 10 октября 2015 г.

Служіння Пробудження за участю єпископів Тома Россона, Яніса та Агріса Озолінкевичів

Сьогодні ввечері, 10 жовтня, в Церкві Різдва Христова відбулось раніше анонсоване богослужіння «Пробудження» за участю помазаних служителів з Європи – це екс-національний єпископ Церкви Божої Латвії Яніс Озолінкевич, єпископ Агріс Озолінкевич та континентальний єпископ Церкви Божої Том Россон.

Відомі служителі Церкви Божої відповіли на запитання

З 7 по 9 жовтня на базі Церкви Різдва Христова проходила XXII Національна пасторська конференція Церкви Божої України. Учасниками конференції стало чимало знаних служителів не лише з України, а й з Європи. Спеціально для вас ми поспілкувались з деякими з цих служителів на камеру, тож пропонуємо вам переглянути короткі відеоролики з їх відповідями на різні запитання.

пятница, 9 октября 2015 г.

Рукопокладання єпископів та вручення сертифікатів служителів Церкви Божої на вечірньому богослужінні конференції

Підсумком другого дня конференції стало вечірнє богослужіння. Як і належить воно розпочалось чудовим та благословенним часом поклоніння Господу. Конференція в єдиному пориві серця разом з групою прославлення та центрального хору Церкви Різдва Христова славили Господа в піснях та молитвах.

четверг, 8 октября 2015 г.

Триває Національна конференція ЦБУ

Після обіду в рамках конференції відбулись кількагодинні ділові засідання, на яких було розглянуто різні важливі адміністративні питання Церкви Божої України. Серед них – слухання фінансового звіту, прийняття бюджету на новий фінансовий рік, підтвердження повноважень керівництва союзу та регіонів і багато-багато інших. Засідання було дуже плідним та зумовлює подальші перспективи росту та розвитку союзу в посвяченому служінні Господу та українському народу.

Відкриття XXII Національної конференції Церкви Божої України

В Новій Каховці розпочалась XXII Національна конференція Церкви Божої України, яка триватиме три дні - з 7-го по 9-те жовтня на базі Церкви Різдва Христова.

вторник, 6 октября 2015 г.

Свято Жнив

Свято Жнив, відоме ще як День Подяки, святкувала Церква Різдва Христова в неділю 4 жовтня. В цей урочистий день гості та члени церкви дякували Богу за щедрі врожаї, мир, благополуччя та численні ласки, які Господь повсякчас являє Своєму народу.