Страницы

четверг, 30 июля 2015 г.

Агріс Озолінкевич: «Європа ще ніколи реально не проявляла турботу про інших, забуваючи про себе»

З кількаденним візитом на Херсонщині перебували двоє шанованих гостей – єпископи Церкви Божої Латвії – рідні брати Агріс та Модріс Озолінкевичі. Вони приїхали до Нової Каховки на запрошення Церкви Різдва Христова, аби взяти участь у молодіжному християнському таборі, який церква проводила в Таврійському лісництві. Користуючись нагодою зустрітись з гостями з Європи, ми поставили їм кілька запитань з приводу останніх подій в Україні.

Молодіжний табір пробудження "ИСХОД-2015"

З 6 по 11 липня на території Таврійського лісництва, майже на узбережжі Каховського водосховища проходив Християнський молодіжний табір «Вихід-2015». Проводився він з метою сприяння духовного зростання молоді, її глибшому ствердженню у Христі, а також бажанням влаштувати змістовне дозвілля та християнське спілкування.

вторник, 14 июля 2015 г.

Свято Водного Хрещення

Незважаючи на похмуру, дощову погоду, неділя 5 липня була особливо святковою для нашої церкви. Адже саме в цей день на березі Дніпра 9 душ приєднались до церкви, прийнявши Водне хрещення і звершивши таким чином важливу заповідь Ісуса Христа: «Покайтеся, і нехай же охреститься кожен із вас у Ім'я Ісуса Христа на відпущення ваших гріхів» (Дії 2:38).